Issues

 • Τιμολόγηση επι αυτοκινήτου (EXVAN) πως θα λειτουργήσει ?

  Είναι γνωστό οτι πολλές εταιρίες κάνουν πώληση επι αυτοκινήτου με φορητή τιμολόγηση. Με την επιστροφή του αυτοκινήτου εισάγονται τα παραστατικά στο σύστημα ERP της μονάδος. Απο 1/10/2020 με το όριο της αποστολής παραστατικών εντός 5 ημερών δεν υπάρχει θέμα. Με την real time αποστολή των παραστατικών πώλησης που οπως γνωστοποιήθηκε θα γίνει απο 1/1/2021 θα ζητηθεί και απο τα προγράμματα φορητής τιμολόγησης να αποστέλουν σε πραγματικό χρόνο ή στο τέλος της ημέρας.

  Status: Proposed | Reported by Hidden Tue, 11 Aug 2020 09:53:28 GMT
 • RequestTransmittedDocs Deserialization

  Καλημέρα, Καλώ την RequestTransmittedDocs και λαμβάνω το XML που σας στέλνω. Κατά το deserialization βάση του XSD 0.6 έχω το error "RequestedDoc xmlns='http://www.aade.gr/myDATA/invoice/v1.0'> was not expected.". Μπορεί να βοηθήσει κανείς ?

  Status: Resolved | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 23:42:39 GMT
 • API V1,0

  Εδώ και 15 μέρες έχετε αναρτήσει προδιαγραφές για την V1.0. βασική αλλαγή είναι ότι οι χαρακτηρισμοί εξόδων είναι προαιρετικοί. Ισχύει? Πότε θα ανέβουν τα API V1,0 ώστε να γίνουν οι ανάλογες προσαρμογές των προγραμμάτων. Σε 1,5 μήνα ξεκινάει η παραγωγική διαδικασία. Δεν γίνονται μαγικά οι αλλαγές χεριάζετε χρόνος υλοποιησης.

  Status: Proposed | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 16:54:46 GMT
 • Όρια εγγραφών

  Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου απαντήσετε στα παρακάτω: 1. Υπάρχει όριο στον αριθμό παραστατικών που δέχετε η κλήση SendInvoices (και οι αντίστοιχες των χαρακτηρισμών); 2. Ποιο είναι το μέγιστο όριο πάνω από το οποίο τα αποτελέσματα των RequestDocs και RequestTransmittedDocs έρχονται τμηματικά; Ρωτάω γιατί θα πρέπει να μπορούμε να το δοκιμάσουμε και αυτό το σενάριο (ιδανικά και καθώς είμαστε σε dev περιβάλλον θα μπορούσατε να το αλλάξετε σε κάτι μικρό - π.χ. 100 - ώστε να κάνουμε τις δοκιμές μας). Ευχαριστώ.

  Status: Resolved | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 10:52:48 GMT
 • Παραγωγικό Περιβάλλον

  Καλησπέρα, Μπορει καποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα πότε θα μπορέσουμε οι εταιρειες που αναπτυσσουμε οι ιδιοι λογισμικό ERP και την διεπαφή -επικοινωνια με το API του myData (που ακόμα συνδεόμαστε με τα request headers του windows azure) να χρησιμοποιήσουμε το url (υπάρχει καταρχάς;;) για το παραγωγικό περιβάλλον και με τι ακριβώς request headers ;;; Ευχαριστώ πολύ !!

  Status: Resolved | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 10:48:55 GMT
 • RequestDocs , μπορεί να μπει σχετική παράμετρος ουτως ώστε να επιστρέφει μια μονο σύνοψη με βάση τον συγκεριμένο ΜΑΡΚ?

  Καλημέρα Συνάδελφοι, προσπαθούμε να κάνουμε online την καταχώρηση εξόδων, δηλ, αφου θα είναι online η καταχώρηση των εσόδων και ο ΜΑΡΚ - υποθέτω- θα εκτυπώνεται επι του τιμολογίου πώλησης, θέλουμε τη δυνατότητα ο λήπτης να καταχωρεί τον ΜΑΡΚ (για οσα τιμολόγια έχουν ΜΑΡΚ) , και αμέσως να του συμπληρώνονται τα στοιχεία αφμ, ημ/νία, α/α κ.λ.π ___Αλλά για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε το RequestDoc να επιστρέφει με κάποιο τρόπο μία μόνο σύνοψη. Αυτο πιστεύουμε θα βοηθήσει στην γρήγορη καταχώρηση τόσο απο την μεριά των λογιστών , θα γίνεται άμεσος έλεγχος οσον αφορά την ορθότητα της καταχώρησης , αλλά και άμεση αποστολή χαρακτηρισμού. Αν μπορεί να μπεί αυτή η δυνατότητα θα μας διευκολύνεται. (θελουμε όμως χρόνο να το υλοποιήσουμε) . Ευχαριστώ.

  Status: Resolved | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 09:37:58 GMT
 • Τιμολόγιο για αλλοδαπό

  Καλησπέρα, Μπορώ να έχω ένα παράδειγμα αποστολής παραστατικού όταν το counterpart είναι αλλοδαπός; Στο ΑΦΜ τι βάζουμε;

  Status: Resolved | Reported by Hidden Mon, 10 Aug 2020 07:53:00 GMT
 • Αποστολή συνόψεων από 1/1/2020 από μη συμβατά εμπορικά προγράμματα ?

  Υπάρχουν εγκαταστάσεις στην αγορά με παλιές εμπορικές εφαρμογές που δεν αναβαθμίζονται, είτε η αναβάθμισή τους κοστίζει υπερβολικά. Και ας υποθέσουμε ότι "όλοι" αλλάζουν τα παλιά τους συστήματα και απο 01/10/2020 αποστέλουν τις συνόψεις. Τι γίνεται με την υποχρέωση να αποστείλουν και τις συνόψεις απο τις 01/01/2020? Ποιός και πώς θα τις στείλει! . Δημιουργείται τεράστιο θέμα το οποίο πρέπει να απαντηθεί επίσημα.

  Status: Resolved | Reported by Hidden Fri, 07 Aug 2020 06:24:16 GMT
 • Σύνδεση Φορολογικών μηχανισμών και Ταμειακών Μηχανών μέσω Γραμμής(συμβολοσειράς) e.txt

  Καλησπέρα, Θα ήθελα μια διευκρίνηση.Οι Ταμειακές μηχανές και οι ΕΑΦΔΣΣ που παράγουν την γραμμή e.txt και είναι και οι πιο συνηθισμένοι διαβιβαστές λογω πρακτικότητας στην ελληνική αγορά θα μπορούν μέσω της συμβολοσειράς e.txt να διαβιβάσουν νομιμα παρασταστικά όπως τιμολόγια και αποδείξεις;.Oλες οι καινούργιες Ταμειακές εκδίδουν τιμολόγιο και το αποστέλλουν ηλεκτρονικά στο E-send, το οποίο φαντάζομαι συγχρονίζει με το myData.Oπως γίνεται για παράδειγμα στα πρατήρια καυσίμων μέσω των ΦΗΜ. Σας ευχαριστώ.

  Status: Proposed | Reported by Hidden Thu, 06 Aug 2020 17:22:20 GMT
 • Resource Not Found για CancelInvoice σε ver 0.6

  Καλημέρα...σήμερα το πρωί έστειλα παραστατικό με τα νέα xsd και πήρα ΜΑΡΚ 400000019195362...στη συνέχεια έστειλα CancelInvoice το ίδιο ΜΑΡΚ και μου έβγαλε error "Resource Not Found"... Τι μπορεί να σημαίνει???

  Status: Resolved | Reported by Hidden Thu, 06 Aug 2020 08:51:09 GMT

You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.